Ook Starbucks bant muziek van Michael Jackson

AFP
Gasten van koffieketen Starbucks zullen op de achtergrond geen muziek meer horen van Michael Jackson. Als reactie op een klacht van een bezoeker zegt Starbucks op Twitter dat liedjes van de zanger uit de muzieklijst werden gehaald.

Een gast van de koffieketen vond het na het zien van de documentaire ‘Leaving Neverland’, waarin twee mannen de King of Pop beschuldigen van misbruik, niet gepast dat Jacksons hits werden gedraaid. "Waarom spelen jullie nog steeds liedjes van Michael Jackson in jullie vestigingen?", twitterde een bezoeker. "Bedankt dat je ons hiervan op de hoogte gebracht", reageerde Starbucks. "We kunnen bevestigen dat er momenteel geen liedjes van Michael Jackson meer op de officiële Starbucks Spotifyplaylists staan. Kun je ons vertellen om welke locatie het gaat zodat we erachteraan kunnen gaan?"

Starbucks is niet de enige die muziek van Jackson in de ban doet na het verschijnen van de documentaire. Verschillende radiozenders in Canada en Nieuw-Zeeland lieten weten dat zijn muziek niet langer wordt gedraaid. In Nederland is de zanger niet langer te horen op de regionale omroep NH.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Koen de Koker

  De vraag is... gaan ze bij Starbucks nu méér of minder klanten hebben na deze statement. De Michael Jackson fans zullen niet zo snel geneigd zjn om binnen te gaan. En dat zijn er héél wat! Ik heb gezien dat Starbucks ook drankjes voor kinderen op het menu heeft. Zou daar geen pedofiele theorie achter zitten om kinderen in het restaurant te lokken?!

 • Emile De Smedt

  Rijkelijk laat met historie.Was er wat aan de hand kon het gewten door persmeute die ieder kuchje en zijsprongetje van de vedette volgden.Waarom er over gezwegen om nu na dood na te trappen.Was vedette vies ventje niemand die er gewag over maakte.Was geweten maar zo veel voordelen door te zwijgen deed zwijgen.

 • Size Koyan

  Oké ook geen druppeltje Starbucks voor mij never ever

 • Sam Tierlen

  Geen Starbucks meer voor mij

 • WILLIAM TAELMAN

  Zijn muziek geeft niets te maken met wat hij heeft hij geeft gedaan en ik keur dat ook niet goed maar de ouders van die kinderen zullen wel hun geld wel gekregen hebben om te zwijgen ze dragen ook schuld mee , hier bij ons gebeuren ook zo dingen en laten ze op straat lopen maar ieder heeft zijn mening daarover