Ontdek hier alle Belgische genomineerden voor de MTV European Music Awards

MTV EMA 2018
MTV MTV EMA 2018
De genomineerden van de MTV EMA Best Belgian Act-award zijn bekend. Dit jaar strijden Dimitri Vegas & Like Mike, Warhola, Emma Bale, Dvtch Norris en Angèle voor de felbegeerde award die MTV jaarlijks uitreikt aan de meest succesvolle artiest van dit moment.

De 2017 MTV European Music Awards (EMA) was al een bijzonder editie voor de Nederlandse en Belgische muziekscène. De award voor ‘Best Belgian Act’ ging vorig jaar naar Loïc Nottet, zijn Nederlandse collega en rapper Lil' Kleine verraste door niet alleen de awards voor ‘Best Dutch Act’ in de wacht te slepen, maar ook deze van ‘Best Worldwide Act'. 

Benieuwd of ook dit jaar een Belgische of Nederlandse artiest de stunt kan herhalen? Vandaag maakt MTV de vijf Belgische artiesten bekend, genomineerd voor de 2018 MTV European Music Awards in de categorie ‘Best Belgian Act’. De vijf genomineerde Belgische artiesten zijn Angèle, Emma Bale, Dimitri Vegas & Like MikeDvtch Norris en Warhola

Het Belgische publiek kan vanaf vandaag niet alleen zijn favoriete Belgische artiest kiezen. MTV maakt immers ook de genomineerden in de 15 verschillende categorieën bekend. Slokop dit jaar is Camila Cabello. De Cubaans-Amerikaanse zangeres werd maar liefst zes keer genomineerd. Young Thug. Ariane Grande en Post Malone zijn op hun beurt dan weer vijf keer genomineerd. 

De 2018 MTV EMAs vinden plaats op zondag 4 november in het Bilbao Exhibition Centre.  Wie niets van het spektakel wil missen stemt die dag vanaf 21u af op MTV. Stemmen kan op www.mtvema.com.

ANP KippaReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.