Novastar en Stef Kamil Carlens openen Gent Jazz voor Sting

Novastar op Rock Werchter in 2018
Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews Novastar op Rock Werchter in 2018
Novastar en Stef Kamil Carlens zullen op dinsdag 14 juli Gent Jazz openen. Die dag zal ook de Britse popzanger Sting optreden. Vorig jaar moest Novastar nog de meubels redden op het Gentse festival nadat Sting zijn optreden op doktersbevel moest schrappen.

Dit jaar komt Sting alsnog optreden, met diezelfde Novastar op het podium. Ook Stef Kamil Carlens staat, net als vorige zomer, geprogrammeerd, op dinsdag 14 juli. Het exotische jazzcollectief Compro Oro sluit op zondag 12 juli de Garden Stage af. En ook de Amerikaanse singer-songwriter Marc Cohn strijkt die dag neer op de Bijlokesite, in het gezelschap van de legendarische gospelband The Blind Boys of Alabama. Ze spelen er net voor Van Morrison.

De festivaldag van Sting is intussen volledig uitverkocht, maar voor de dag met Van Morrison zijn nog tickets te koop.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.