Noordkaap maakt 19 jaar na laatste optreden comeback

©GOEDEFROIT MUSIC
Goed nieuws voor de fans van Noordkaap. 19 jaar na hun laatste optreden zijn de originele leden een reünie aan het plannen, naar aanleiding van hun 30ste verjaardag.

"We hebben net onze eerste repetitie achter de rug, omdat we graag volgend jaar rond deze periode willen spelen", zegt leadzanger Stijn Meuris (54). "Die eerste repetitie was trouwens heel fijn. Het zat er nog in. Het is een beetje als fietsen, je verleert dat niet. De andere bandleden hebben nochtans al lang niet meer op een podium gestaan." Die andere leden zijn Lars Van Bambost, Erik Sterckx, Wim De Wilde en Nico Van Calster. "Al zijn er natuurlijk meerdere muzikanten geweest. Voorlopig zijn er nog geen plannen om hen bij de reünie te betrekken, maar het zou kunnen dat we daar wel iets mee doen", aldus Meuris. Op nieuwe muziek hoeven fans echter niet te hopen. "Dat is voorlopig nog niet aan de orde. We gaan ons gewoon concentreren op de vele nummers die we al hebben." 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ivan Smissen

  Yes! Noordkaap is top! Alles wat Meuris daarna uitgebracht heeft, mag dan al irrelevant zijn, enkel en alleen al voor het album "Gigant" verdient Noordkaap een standbeeld!

 • Katrien Van Vosselen

  Tof :-) vond hun muziek altijd al iets hebben. Welcome back Stijn Meuris en Co.!

 • De Gieter Willy

  Een reünie met Meuris? Het zal rap weer ruzie zijn.

 • Ismael Blyout

  Hier heeft niemand om gevraagd, blijf aub weg. Stijn Meuris heeft een veel te groot ego voor zo een kleine band.

 • Elke Claes

  Daar zit nu echt NIEMAND op te wachten, denk ik... Wat gaat hij doen tijdens optredens, gsmmetjes afpakken en weggooien?