Eén jaar na Songfestival: Blanche lanceert nieuwe muziek

Stephen Mattues
Blanche (18) heeft al een jaar geen nieuwe muziek uitgebracht, maar daar komt nog deze week verandering in. De zangeres postte gisteren een preview op Instagram van haar nieuwe single 'Wrong Turn', die morgen ook wordt voorgesteld in 'Van Gils & Gasten' op Één. Vanaf vrijdag is het nummer te koop.

Het is intussen al een jaar muzikaal stil rond Blanche, echte naam Ellie Delvaux. Ze zat al die tijd niet stil, maar werkte volop aan haar eerste album. Dat is nu op komst. Een tijdje geleden stelde ze haar nieuwe nummers al voor in Brussel, tijdens haar eerste concert ooit. 

De verwachtingen zijn alvast hooggespannen. Blanche deed in 2017 voor ons land mee aan het Songfestival en wist er als vierde uit de bus te komen. Daarnaast wist ze ook de MIA’s voor hit en doorbraak van het jaar in de wacht te slepen. De fans duimen alvast dat ze met haar nieuw werk minstens evenveel potten kan breken. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.