Christina Aguilera kondigt nieuw album aan en daar mag een streepje bloot bij

Christina Aguilera
Instagram Christina Aguilera
Christina Aguilera (37) brengt volgende maand een nieuw album uit. De plaat heet 'Liberation' en is vanaf 15 juni te koop, maakt Sony Music bekend.

De geruchten over een aanstaand nieuw album gingen al langer rond. Onlangs werd door Page Six nog gesuggereerd dat een van de nummers geproduceerd is door Kanye West. Dat wordt niet bevestigd door Sony.

Met de aankondiging van het nieuwe album brengt Aguilera ook direct de eerste single uit. Het nummer 'Accelerate' is gemaakt in samenwerking met hiphoppers Ty Dolla $ign en 2 Chainz en is terug te vinden op de nieuwe plaat.

Zesde studioalbum

'Liberation' is het zesde studioalbum van de 37-jarige artieste. Het laatste album van Aguilera, 'Lotus', dateert van 2012.

De zangeres scoorde in het verleden grote hits met nummers als 'Genie In A Bottle', 'Dirrty', 'Beautiful' en 'Hurt'. Aguilera verkocht wereldwijd meer dan 43 miljoen albums en won zes Grammy Awards.

#ACCELERATE OUT NOW ft @tydollasign & @hairweavekiller Directed by @zoeygrossman Link is in the bio…...

Een foto die is geplaatst door null (@xtina) op
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Glenn Verbeeck

    eeuuhhmm moeten we dat sexy vinden zo'n zilverkleurige tong en kin??

  • frank triolet

    Ja als ze niet kunnen zingen met wat bloot gaan ze misschien iets verkopen