Niels Destadsbader, Angèle en The Scabs zullen optreden tijdens de MIA’s

Niels Destadsbader zal optreden tijdens de twaalfde editie van de MIA’s. Dat maakte hij vanochtend zelf bekend in de ochtendshow op MNM. Daarnaast zullen ook Angèle en BLØF & Geike Arnaert zingen tijdens de liveshow op donderdag 7 februari in Paleis 12. Ook The Scabs staan op de planning.

Angèle en Niels Destadsbader maken het meeste kans om de grote winnaar van de avond te worden. Ze hebben allebei maar liefst zeven nominaties op hun naam staan. Angèle dingt mee in de categorieën ‘Album’, ‘Artwork’, ‘Auteur/componist’, ‘Doorbraak’, ‘Pop’, ‘Solo Vrouw’ en ‘Videoclip’. Niels Destadsbader maakt kans op een MIA in de categorieën ‘Album’, ‘Hit van het jaar’, ‘Live act’, ‘Nederlandstalig’, ‘Pop’, ‘Solo Man’ en ‘Vlaams populair’.

Voor BLØF & Geike Arnaert wordt het afwachten of ze de MIA ‘Hit Van Het Jaar’ mee naar huis mogen nemen. Ze brengen de megahit ‘Zoutelande’, die alle hitparaderecords verpulverde in België en Nederland.

Ook The Scabs, die tijdens de liveshow de Lifetime Achievement Award in ontvangst zullen nemen, zullen optreden.

Tickets zijn hier beschikbaar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Leo Cools

    Angèle - Tout oublier (Album Brol) 15 miljoen keren afgespeeld op spotify.Dit is voor een Belgische toch fenomenaal.