Nicki Minaj ‘zeven jaar lang gepest’ door Ariana Grande’s Grammy-producer

Photo News
Nicki Minaj beweert dat er een simpele reden is waarom ze nog nooit een Grammy won: ze werd zeven jaar lang gepest door Grammy-producer Ken Ehrlich, die recent in opspraak kwam door zijn woordenwisseling met Ariana Grande. 

Na afloop van de Grammy Awards zondag, kreeg rapper Nicki Minaj op Twitter de vraag waarom ze in haar 16-jarige carrière nog nooit een Grammy won. Blogger Oloni twitterde: “Nicki Minaj staat al veel te lang aan de top om nog nooit een Grammy te hebben gekregen. Ik vraag me af welke blanke man in het bestuur ze kwaad gemaakt heeft.” Minaj wachtte niet lang met antwoorden. “Ik maakte dezelfde man kwaad die Ariana net beschuldigde van liegen. Grammy-producer Ken. Zeven jaar lang werd ik gepest om stil te blijven, uit angst. Maar ik zal mijn fans de waarheid vertellen tijdens de volgende aflevering van #QueenRadio (Minaj’ radioprogramma, nvdr), ze verdienen de waarheid.” 

Daarmee verwijst ze naar producer Ken Ehrlich. Die kwam vorige week al in opspraak omdat Minaj’ goede vriendin, Ariana Grande, vanwege hem niet naar de Grammy Awards wilde komen en hem een leugenaar noemde. Ehrlich had namelijk gezegd dat Grande te weinig tijd had om nog een optreden in elkaar te steken, maar dat liet de zangeres niet passeren. Ze tweette onder andere: “Ik heb drie verschillende liedjes aangeboden. Het gaat over samenwerking. Over je gesteund voelen. Over kunst en eerlijkheid. Geen politiek, geen gunsten of spelletjes. Het is gewoon een spel ... en het spijt me, maar dat is niet wat muziek voor mij is.”

Ehrlich heeft nog niet gereageerd. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.