Na jaren weer nieuwe muziek van Daft Punk

Fans kunnen zich na jaren weer opmaken voor nieuw werk van Daft Punk.
EPA Fans kunnen zich na jaren weer opmaken voor nieuw werk van Daft Punk.
Fans kunnen zich na jaren weer opmaken voor nieuw werk van Daft Punk. Het Franse duo gaat de soundtrack maken voor ‘Occhiali neri’, de nieuwe film van de Italiaanse regisseur Dario Argento, zo maakte de filmmaker bekend.

“Ze bewonderen mij en kennen al mijn films”, zei Argento in de Italiaanse krant ‘La Repubblica’. “Ze hoorden van Franse vrienden dat ik een nieuwe film ging maken en ze belden me op en zeiden: we willen met je samenwerken.”

De mannen van Daft Punk sturen binnenkort de eerste liedjes voor ‘Occhiali neri’ en zullen de regisseur opzoeken in Rome zodra het weer mogelijk is om te reizen. De opnames van de film moeten, afhankelijk van de coronacrisis, in september beginnen.

De laatste keer dat Daft Punk muziek uitbracht, was het album ‘Random Access Memories’ in 2013. In de jaren daarna verschenen er wel nog enkele remixes. In 2016 werkten de mannen samen met The Weeknd aan de nummers ‘Starboy’ en ‘I Feel It Coming’.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.