Na de bitterballen nu ook de muziek: Cora van Mora brengt eerste nummer uit

Cora van Mora
Mora Cora van Mora
We kennen haar vooral van de reclamespotjes over frituursnacks, maar de Nederlandse Cora van Mora kan ook andere dingen. Zingen bijvoorbeeld, want de vrouw heeft haar eerste nummer uit: ‘Knallen met die Ballen’. 

‘Knallen met die Ballen’ is een echt après-skinummer, perfect voor de tijd van het jaar. Maar een carrièreswitch ziet Cora niet meteen zitten. “Ik denk er niet aan om te stoppen als hét gezicht van de heerlijkste snacks”, vertelt ze. “Ik doe mijn werk als Cora van Mora al meer dan 30 jaar en vind het nog veel te leuk. De tekst van dit lied past alleen zó goed bij mij en die lekkere ballen, dat moést ik gewoon wel aangrijpen. En ik blijk dus ook te kunnen zingen”, klinkt het.

Cora gaat binnenkort ook de baan op met haar eerste hit. Met ‘Knallen met die Ballen’ doet ze Moose Bars in heel Vlaanderen aan. Het nummer is ook te beluisteren op Spotify en iTunes. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Laurens Dictus

    Gewéldig nummer