Wegens overdonderend succes: er komt een extra Samson & Gert-concert voor volwassenen

Wannes Nimmegeers
Vorige week deden Samson en Gert tijdens Marathonradio op MNM de aankondiging dat Ketnet 20 jaar wordt in december. Om deze verjaardag te vieren organiseert de jongerenzender een groots muzikaal verjaardagsfeest in het Sportpaleis: Throwback Thursday in het Sportpladijs. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen.

In een mum van tijd waren de tickets uitverkocht. Ketnet en Studio 100 kondigen daarom met veel plezier aan dat er een tweede concert komt op woensdag 29 november. De nostalgische fans die zich op de wachtlijst hebben gezet, kunnen dus nu hun ticket verzilveren. Zaterdag 24 juni om 9 uur gaat de rest van de tickets in verkoop voor het grote publiek.

Wie dus nog geen ticket kon bemachtigen, krijgt een tweede kans. Veel succes! En intussen kan je hieronder nog wat op de teksten oefenen:
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • hou dinii

    Amuseer jullie xd

  • Jos Pros

    Duidelijk niks voor mij. Scoorde 5/15 na 15 gokken dus zal NOOIT Gert zijn zak nog voller vullen. Snap niet dat volwassen mensen dit goed vinden. Ga beter naar Graspop of zo!!!