Weer nummers van Madonna uitgelekt

EPA
Er zijn opnieuw nummers uitgelekt van Madonna. Na dertien nummers vorige week zijn er dit keer nog veertien nieuwe nummers op internet verschenen. Een van de gelekte nummers is een samenwerking met Pharrell.

Madonna reageerde kort na de eerste lek al woedend. Ze noemde de hack een "artistieke verkrachting" en een "vorm van terrorisme", de post werd kort daarna verwijderd. Er werd geschreven dat haar hele nieuwe album 'Rebel Heart' nu online zou staan, maar dat ontkende de zangeres. Volgens haar zouden het demo-opnamen zijn die een tijd geleden al waren gestolen.

Maandag gaf ze zes nieuwe nummers vrij. "Ik heb liever dat mijn fans de hele versies horen van mijn nieuwe nummers dan de flarden die nu op het internet te vinden zijn. Zie deze nummers maar als een vroeg kerstcadeau", liet ze toen in een verklaring aan BBC weten.

Onder de nieuwe set nummers zijn volgens New York Daily News titels als 'Beatiful Scars', 'Tragic Girl', 'Freedom', 'Iconic', 'Nothing Lastst Forever' en 'Veni Vidi Vici'. De samenwerking met Pharrell zou de titel 'Back That Up (Do It)' hebben.

Het complete dertiende album van Madonna ligt pas op 10 maart in de winkel.