Ga naar de mobiele website
^ Top

Video: Pat Krimson en Loredana wippen op 90's knallers!

rv
Het gaat er meer dan gezellig aan toe tijdens het laatste ritje van onze I love the 90's-taxi, want deze week mag chauffeur Pat Krimson (Patje voor de vrienden) een vertrouwd gezicht ophalen. De Italiaanse Loredana deelt als 2 Fabiola-zangeres niet alleen het podium, maar ook het bed met de energieke Limburger.

Beiden hebben ze de 90's meegemaakt, maar elk op hun eigen manier, zo blijkt wanneer Coolio's legendarische 'Gangsta's Paradise' door de autostereo galmt. "Als vrouwen zo'n beetje tegen mij twerken, dan is dat ideaal met zo'n muziek", laat Patje zich ontvallen tot groot jolijt van Loredana.

Patje op zijn beurt haalt in onderstaande video herinneringen boven aan hét dansje uit midden jaren negentig: de Macarena van de Spaanse oudjes van Los Del Rio.

Benieuwd naar het grappige verhaal dat Patje te vertellen heeft over de Macarena, dan moet je zeker kijken naar het filmpje.
 
Wil je het optreden van 2 Fabiola, Pat Krimson & Friends, Erik Goossens (Leopold 3), Maurice Engelen (Praga Kahn) en een niet nader te noemen vuurspuwende 90's-verrassingsgast niet missen, dan moet je snel je tickets kopen voor de 10de editie van I love the 90's - The party, die plaatsvindt op zaterdag 8 april in de Ethias Arena te Hasselt.

Ook de Vengaboys, Ice Mc, DJ Peter Project, Zippora, Cherry Moon Live en de herenigde succesformatie Steps! zijn van de partij.

MC en resident-DJ Ward speelt de grootste 90's knallers op de grootste 90's party van Europa. Tickets voor hét 90's feestje van het jaar, bestel je hier.

discogs


Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Anoniem N

    Zaliiig de 90's

  • Renzo De Hond

    Ik denk dat die twee veel plezier maken. De liefde kan schoon zijn.

  • Nicole Gyselinckx

    Leuk koppel, maar die muziek in auto!! Not done....

Meld een bug