Uit de bol gaan in de meezingtaxi? Dat ziet er zo uit

Wie graag vocaal eens uit de bol gaat, kan tot eind juli in Hasselt terecht. Acht auto's van de Hasseltse Gele Taxi (H.G.T) zijn er voor de gelegenheid omgetoverd tot meezingtaxi's.

Wie zo'n exemplaar bestelt, heeft de mogelijkheid om tijdens of na afloop van de rit mee te zingen met de muziek van De Romeo's. En dat allemaal naar aanleiding van de zesde editie van Het Zingpaleis, op zaterdag 24 oktober in de Ethias Arena in Hasselt. De deelnemers maken kans op tickets, een backstage ontmoeting en een rondleiding van De Romeo's tijdens hun komende Zingpaleis.

Een filmpje dat zaterdagmiddag gedraaid werd, steekt er tot nu toe bovenuit. "Het was een heel bijzondere en aangename rit", aldus taxichauffeur Wendy Steukers. "Ik had drie mensen die er die middag veel zin in hadden en die luidkeels hebben meegezongen. Ik concentreerde mij vooral op de baan, maar ik zag in mijn achteruitkijkspiegel dat het echt plezant was in de auto. Het filmpje -dat ik gedraaid heb met goedkeuring van mijn passagiers- bewijst het ook na afloop."

Meer info en leuke filmpjes kan u vinden op de Facebookpagina van Het Zingpaleis.