Tom Barman covert Jan Smit met Magnus

Tom Barman was vanochtend met Magnus te gast in het Nederlandse toonaangevende radioprogramma 'Giel'. Samen met CJ Bolland en Tim Vanhamel bracht Barman een cover van Jan Smits 'Jij en Ik'. "Wordt het een Triggerfingertje? Wij denken van wel", zo stellen de Nederlandse radiomakers.

Daarmee verwijzen ze naar het succes dat Triggerfinger kende met hun cover van 'I Follow Rivers' van Lykke Li, die de band ook voor het eerst in 'Giel' bracht.

"Omdat ik graag in het Nederlands zing en omdat dit het enige Nederlandstalige nummer in de lijst was", zo verklaart Barman zijn keuze voor 'Jij en Ik'. Muzikale gasten coveren bij Giel telkens een nummer uit de Mega Top 50. Je kan het origineel van Jan Smit hieronder beluisteren.

Barman wordt overigens als een held in de radiostudio onthaald met zijn opnieuw tot leven gewekte Magnus, een project met techno-dj CJ Bolland, gitarist Tim Vanhamel (Evil Superstars, Millionaire) en gasten als Selah Sue, Tom Smith (Editors) en Mark Lanegan (QOTSA). Bij 'Giel' speelde Magnus ook nog 'Puppy' en 'Singing Man'. Barman onthulde ten slotte dat er een kerstsingle komt van Magnus en De Jeugd van Tegenwoordig.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels