Sister Sledge blijft optreden na dood Joni

EPA
Sister Sledge blijft na het overlijden van Joni optreden. Dat hebben de overgebleven zussen besloten. De concerten die al gepland stonden voor dit jaar, gaan gewoon door.

"Joni was een mooi mens, een fenomenale artiest en producer, een briljante zakenvrouw en een powerhouse!", is te lezen in een verklaring die de familie Sledge naar diverse Amerikaanse media stuurde. Debbie en Kim, die met Joni Sister Sledge vormden, laten weten de concerten "in Joni's krachtige geest" voort te zetten. "We zullen Joni's leven vieren en dragen elk concert op aan haar opmerkelijke en mooie leven."

Joni Sledge, de oudste van de zussen, stierf vorige week op zestigjarige leeftijd. Zaterdag werd ze dood gevonden in haar huis in Phoenix, Arizona. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Sister Sledge, bekend van hits als We Are Family en He's The Greatest Dancer, begon in de jaren zeventig als kwartet. Kathy ging eind jaren tachtig solo verder, maar trad af en toe nog op met haar zussen Joni, Debbie en Kim. Nu Joni is overleden, gaan Debbie en Kim als duo verder.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels