Reünieconcert Atomic Kitten lokt ... 21 man

Atomic Kitten in 2013: (Vlnr) Liz McClarnon, Kerry Katona en Natasha Hamilton. Katona was afwezig in Dubai. De twee anderen stapten al eerder op.
photo_news Atomic Kitten in 2013: (Vlnr) Liz McClarnon, Kerry Katona en Natasha Hamilton. Katona was afwezig in Dubai. De twee anderen stapten al eerder op.
Rond de eeuwwisseling trokken zij nog volle zalen, maar bij een optreden in een hotel in Dubai stond de Britse girlband Atomic Kitten voor een publiek van niet meer dan 21 mensen, meldt de Daily Mail.

De manager van de band besloot woensdagavond nog op het laatste moment om het begin van de show, die was aangekondigd als de 'Ultimate Ladies Night', een uur uit te stellen in de hoop dat er meer fans zouden komen opdagen, maar de zaal bleef angstig leeg.

De fans die wel 45 euro hadden betaald voor een ticket, kregen in dat uur de gelegenheid om in de lobby van het hotel zangeresssen Michelle Heaton en Zoe Birkett te ontmoeten.

De derde Kitten Kerry Katona had al eerder wegens ziekte afgezegd voor het concert. Katona is nog het enige originele lid dat bij Atomic Kitten is betrokken.  Aansluitend deden de twee Kittens hun best om voor de nagenoeg lege zaal toch een spetterende show neer te zetten.

Atomic Kitten werd opgericht in 1997 in Liverpool. Het trio ging in 2008 uit elkaar, maar sinds 2012 treden ze sporadisch weer op, inmiddels dus met nieuwe zangeressen. Tot hun grootste hits behoren The Bangles-cover 'Eternal Flame' en 'Whole Again'.

Atomic Kitten - Whole Again

Music video by Atomic Kitten performing Whole Again.

Almost show time the final one and then home .. ok . Maybe heading out after the gig ... why the hell not eh? When in Dubai .... sleep on the plane ‍♀️‍♀️ @zoebirkett

652 Likes, 15 Comments - Michelle Heaton (@wonderwomanshel) on Instagram: "Almost show time the final one and then home .. ok . Maybe heading out after the gig ... why the..."
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • monique dewaele

    logisch niemand kent ze nog en toen waren ze al gedoemd om ééndagsvliegen te worden

  • Jakke Troost

    Zonder iemand van de originele leden wordt de groep ook gereduceerd tot een coverband. Elvis is dood. Ook al zie je iemand die zijn nummers nog beter brengt. Het is hèm niet.