Nieuwe videoclip Taylor Swift gelekt

screenshot
De videoclip van Taylor Swifts nieuwe single Style is een aantal uur voor de officiële première op het internet gelekt. De clip zou vrijdag voor het eerst te zien zijn bij het televisieprogramma Good Morning America, maar de Canadese muzieksite MuchMusic zette het vroegtijdig online.

Swift plaatste zelf via haar Twitterpagina al kleine fragmentjes op het net, om haar fans enthousiast te maken voor de volledige video. Haar Canadese fans konden daar blijkbaar niet langer op wachten. De artistieke video geeft zelfs een kleine hint naar haar ex-vriendje Harry Styles, aldus E! Online. In een heel kort fragment houdt het popidool een ketting vast waar een klein papieren vliegtuigje aan hangt, als verwijzing naar haar relatie met de One Direction-zanger.

Style is de derde single van Taylors vijfde studioalbum, '1989'. De plaat kwam in het nieuws omdat Swift besloot deze niet beschikbaar te maken voor muziekstreamingdienst Spotify. Volgens de zangeres verdient ze te weinig voor haar gedraaide nummers bij de dienst.