Natalia pakt uit met nieuw album: titelsong gebruikt in Amerikaanse reeks

In aanloop naar haar nieuwe album pakt Natalia meteen flink uit. Titelsong 'In My Blood' veroverde de eerste plaats op iTunes en werd nu ook door producer Timbaland goedgekeurd als Belgische intro bij de miljoenenreeks 'Empire' op Fox. "Heel spannend", klinkt het. "Temeer omdat Natalia heel veel spaarcenten in dit album heeft gepompt."

Wanneer morgen de reeks 'Empire' in première gaat op het Belgische Fox-tv, zal dat met Natalia's nummer 'In My Blood' zijn. In kamp Natalia worden de vingers alvast gekruist. "'Empire' is een serie over de muziekbusiness en was in de States goed voor bijna 20 miljoen kijkers", klinkt het bij manager Peter Muls.

"Wanneer andere landen een nieuwe song als intro willen, mag dat enkel met goedkeuring van Timbaland, de muzikale producer van de reeks. Misschien betekent dit een opstapje."

Voor Natalia breekt met de lancering van de nieuwe single en het nieuwe album op 29 april meteen ook het moment van de waarheid aan. Gezien de zangeres haar eigen platenlabel oprichtte, is haar financiële inbreng erg groot.

kosReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels