Michael Jackson 'herrijst' in Brussel voor nieuw album

Sony
Fans van de King of Pop kunnen dit weekend weer even zijn beroemde dansmoves bewonderen en dit in het treinstation van Brussel-Zuid. Naar aanleiding van de release van het nieuwe album 'Xscape' wordt immers een doolhof opgesteld voor het publiek in de inkomhal. Daarin zal een hologram van Michael Jackson geheel toepasselijk in de spotlight staan en kunnen de nieuwe nummers beluisterd worden.

Het tweede postume album van de popster wordt officieel al op 9 mei uitgebracht in België, maar op 10 mei kan je de nummers van 10 tot 18 uur dus beluisteren in Brussel-Zuid. Vanwege de unieke release zal Michael Jackson die dag ook even 'herleven'. Een kleinere versie (70 centimeter) van de overleden artiest moet in het middelpunt van het doolhof voor een aparte "totaalervaring" zorgen.  

Vandaag begon ook in de VS officieel het aftellen naar de release en is op de Amerikaanse website van Sony elke dag om middernacht een nieuwe preview te beluisteren. Het eerste nummer is 'Chicago', ook bekend als 'She Was Lovin' Me'. Vorige week werd al de single 'Love Never Felt So Good' vrijgegeven na de première op de iHeart Radio Awards.

'Xscape' is het twaalfde studio-album van de Amerikaanse artiest. Het werk bevat acht nooit eerder uitgebrachte nummers.