Madonna trakteert fans op zes nieuwe nummers

PHOTO_NEWS
Kerstmis komt wat vroeger dit jaar, kondigde Madonna vandaag aan. De zangeres lanceerde enkele nummers van haar nieuw album nadat eerder deze week demo's waren gelekt.

Madonna had gepland 'Rebel Heart' pas in maart aan de wereld voor te stellen. Maar eerder deze week zijn nummers op het net gelekt, dus werd de zangeres haast gedwongen nu al materiaal op iTunes te zetten. Op Twitter schreef ze vandaag: "Bestel mijn album nu al en download 6 nummers! Fijne feestdagen! #rebelheart." Het gaat onder meer om 'B**ch I'm Madonna' waar Nicki Minaj ook op te horen is, Illuminati, een nummer dat naar Beyoncé verwijst, Living For Love, Devil Pray, Ghosttown en Unapologetic B**ch. Kanye West, Diplo, Billboard, Dahi, Blood Diamonds en Madonna zelf zijn verantwoordelijk voor de productie van de cd.

Op haar website verklaarde de 56-jarige Queen of Pop: "Ik wilde mijn nieuwe single 'Living For Love' tegen Valentijn lanceren, de rest van het album zou dan in de lente volgen. Maar ik verkies dat mijn fans de volledige versies van sommige nummers horen in plaats van de fragmenten die nu op het internet circuleren. Beschouw deze zes nummers als een vroeg kerstcadeau."