Linde, Sam en Vincent presenteren 'De Warmste Week' van Studio Brussel

Vincent Byloo, Linde Merckpoel en Sam De Bruyn.
VRT / Joost Joossen Vincent Byloo, Linde Merckpoel en Sam De Bruyn.
Linde Merckpoel, Sam De Bruyn en Vincent Byloo gaan 'De Warmste Week' op Studio Brussel presenteren. Zij zullen een week lang voor het goede doel kamperen in De Schorre in Boom.

'De Warmste Week' wordt afgetrapt op donderdag 18 december om 8.00 uur en eindigt op kerstavond.

Net als bij de vorige editie kunnen luisteraars platen aanvragen voor een goed doel naar keuze. Tijdens de voorbije weken werden 861 goede doelen geregistreerd. Ook de StuBru-presentatoren zelf doen een actie met de verkoop van zogenaamde "warmbandjes", rode zweetbandjes van 2 euro per stuk, op plaatsen waar mensen zelf een actie organiseren en volk verzamelen.

Wie de presentatoren wil steunen en mee de kou wil trotseren, kan zich op de site van de radiozender inschrijven om een nachtje te blijven slapen op De Warmste Camping, op De Schorre in Boom.

Dit jaar kunnen luisteraars geen geld meer naar het glazen huis brengen; ze moeten het overschrijven naar de Koning Boudewijnstichting, de structurele partner van Music for Life. Die maakt dan het geld over aan het aangeduide goede doel.

Op de website van Music for Life kunnen luisteraars een lijst vinden met alle goede doelen waarvoor er een actie georganiseerd kan worden.