Jong en talentvol dj-duo gaat 'On a Trip' met Robert Abigail

Arrogate
In mei 2016 werd het jonge en talentvolle DJ/producer duo Double DaZZle (Jenten Lefever & Thomas De Keyzer - 19 jaar), samen met collega-dj's 13 amps (Amber Broos - 14 jaar) en Partycapture (Arthur Van Schandevijl - 15 jaar) uit meer dan 1000 kandidaten gekozen, als eerste studenten van de 'Robert Abigail Academy'. Nadat de afgelopen maanden vooral in functie stonden van workshops en het vergaren van studio-ervaring aan de zijde van Abigail, is het nu tijd voor het echte werk! Als eerste van de 3 Academy-studenten, releast Double DaZZle met 'On a Trip' een collab met de internationaal gelauwerde DJ, op diens eigen label Arrogate.

"'On a Trip' is een catchy en speelse track, die zich niet in een bepaald hokje laat drummen, maar als ik er toch een label op moet kleven, dan denk ik dat 'Future House' nog het best de lading dekt", aldus Robert Abigail. "De jongens van Double DaZZle hebben al heel wat ervaring en weten goed waar ze mee bezig zijn, dus ik heb hen veel vrijheid gegeven in de productie en dat vertrouwen hebben ze allerminst beschaamd!"

"Wij zijn in eerste instantie natuurlijk heel trots dat we samen met Robert deze track kunnen uitbrengen", klinkt het bij Jenten en Thomas van Double Dazzle. "Onze inspiratie haalden we uit het beluisteren van andere nummers in het genre, maar vooral ook daarbuiten. Het was van bij de start onze bedoeling om iets te maken dat "anders" was, een track die een beetje buiten de lijntjes kleurt van wat nu als "in" wordt beschouwd. Dat Robert is meegegaan in dat verhaal en ons z'n volle vertrouwen en de nodige vrijheid schonk, is uiteraard een fantastische steun. We hopen dan ook dat de mensen met ons 'On a Trip' willen gaan en zijn heel benieuwd naar de reacties."

'On a Trip' van Double DaZZle feat. Robert Abigail is HIER verkrijgbaar op iTunes, HIER op Beatport en kan u HIER beluisteren op Spotify.

Double Dazzle
Upstars Double Dazzle
Double Dazzle
Gauthier Double Dazzle