Jelle van Dael: "De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in het dj'en"

Jelle van Dael zat onlangs enkele weken in Brazilië. Daar was ze op tournee. De voormalige zangeres van Lasgo trekt ook naar Azië waar een volgende tournee begint. Deze maand brengt ze ook een nieuw solonummer uit. De preview van het nummer hoor je in de videoclip.

"Het was een mooie start van het jaar. Ik had 7 dj-optredens over heel Brazilië en dat gecombineerd met studiowerk. Ik heb São Paulo, Rio de Janeiro en nog andere steden kunnen bezoeken. Sommige dagen heb je net iets meer tijd en kan je even de stad in of met de locals wat cultuur opsnuiven. Meestal bestaan de dagen echter uit luchthavens, hotels en de optredens zelf. Brazilië is een mooi en groot land, dat je niet zomaar even snel kan zien. Er volgen snel nog meer tours."

Tomorrowland
"Eind december kwam er een track van mij uit in Brazilië. 'My Adrenaline', een featuring samen met Presskit. Dat is een bekend dj-duo uit Brazilië. Ik leerde hen kennen tijdens Tomorrowland in São Paulo en ze zochten nog een vrouwelijke dj die ook kan zingen. We maakten nadien een track en die sloeg meteen aan en dus zijn we tijdens onze tour ook meteen de studio ingedoken om een opvolger te maken."

Jelle gaat dus volop voor een succesvolle carrière als dj. "Dat is nu de hele opzet. Ik draai ondertussen al acht jaar mee in de scène en ik heb de wereld rondgereisd en overal opgetreden. Maar ik hing vast aan een beperkt repertoire. De afgelopen jaren ben ik mij meer gaan verdiepen in het dj'en  zodat ik de show volledig in eigen handen heb. Ik ben zéér ambitieus en dat is uiteindelijk wat je wil als artiest: jezelf helemaal kunnen geven voor een publiek."

➕Early mornings behind the decks ➕ #femaledj #set #loveformusic #House #votd

Nieuwe nummers
Haar fans mogen al snel nieuwe nummers verwachten. "Op 18 februari komt mijn nieuwe solo single 'As long as you love me' (in de clip de preview van het nieuwe nummer, nvdr.) uit. In diezelfde periode verschijnen er ook featurings met een aantal bekende collega's (zowel internationaal als nationaal). Ondertussen ben ik ook alweer bezig aan de opvolgers. Ik zit dus niet stil", aldus de goedlachse dj/zangeres.

➕My adrenaline..➕ #Chopptime #Reveillon #potd #brasilReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.