Ga naar de mobiele website
^ Top

Geschat vermogen dj Martin Garrix (21): 14 miljoen euro

DJ Martin Garrix aan het werk in Tampa (Florida). Foto uit december 2016.
Amy Harris/Invision/AP DJ Martin Garrix aan het werk in Tampa (Florida). Foto uit december 2016.
Martin Garrix is met zijn 21 jaar de jongste op de lijst van jonge Nederlandse miljonairs van het zakenblad Quote. De dj staat dit jaar op plaats 39 met een geschat vermogen van 14 miljoen euro.

Het toonaangevende tijdschrift DJ Mag riep Garrix vorig jaar uit tot beste dj ter wereld. Hij stootte daarmee onze landgenoten Dimitri vegas en Like Mike van de troon. Garrix draait over de hele wereld en werkt met grote artiesten samen. Garrix is niet de enige dj die in de lijst staat. Zijn collega's Hardwell en Afrojack doen het nog net even beter met allebei 16 miljoen euro.

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes is volgens Quote de rijkste jonge Bekende Nederlandse. Het topmodel zou 24 miljoen euro op haar bankrekening hebben staan. Ze is naast model Lara Stone, presentatrice Sylvie Meis en ontwerpster Marieke Meulendijks een van de vier vrouwen in de top 100.

Zangers Jan Smit, Simon Keizer en Nick Schilder hebben ook een plekje verworven in de lijst. Nick en Simon hebben beiden een geschat vermogen van 7 miljoen euro, terwijl hun vriend Jan op 13 miljoen zou staan.

De lijst van Quote wordt aangevoerd door Jitse Groen (39). Hij is de oprichter en CEO van Thuisbezorgd, dat als Takeaway.com een beursgang heeft gemaakt. Quote schat het vermogen van Groen op 460 miljoen euro.


Topmodel Doutzen Kroes.
ANP Kippa Topmodel Doutzen Kroes.1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Gregory Maurisse

    Net iets meer dan ik

Meld een bug