Eddie Vedder herenigd met Valeska die hem in 1992 meenam op de fiets

Eddie Vedder en Valeska Custers.
- Eddie Vedder en Valeska Custers.
Eddie Vedder is gisteravond backstage in Vorst-Nationaal herenigd met de Nederlandse Valeska die hem in 1992 een lift gaf op de fiets naar zijn hotel in Utrecht. Dankzij onze collega’s van de  Amsterdamse krant Het Parool ontmoetten de twee elkaar na 27 jaar weer.

De frontman van Pearl Jam zei tijdens  zijn solo-concert in Amsterdam afgelopen zondag dat hij nog vaak aan het moment terugdacht en dat hij de dame in kwestie nog eens terug wilde zien. Het Parool zette de oproep in de krant waarna het snel ging. De vrouw, Valeska Custers, werd dinsdag gevonden en woensdag belde de manager van Vedder (54) Valeska al op. Zij en haar man werden uitgenodigd voor het optreden in Vorst-Nationaal waarna ze halsoverkop naar Brussel vertrokken.

Backstage werden herinneringen opgehaald aan de bewuste lift na een concert van Pearl Jam in Utrecht. De ontmoeting werd nu wel vereeuwigd en Vedder bedankte Valeska nogmaals hartelijk voor de lift.

Valeska Custers ging in 1992 en in 2019.
privé Valeska Custers ging in 1992 en in 2019.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Anne Jacobs

    Zoo mooi. Prachtig!