Ga naar de mobiele website
^ Top

Dj F.R.A.N.K. lanceert platform voor luxewagens

Dj F.R.A.N.K. presenteert zijn idee.
rv Dj F.R.A.N.K. presenteert zijn idee.
Carrièrewending voor dj F.R.A.N.K. De man achter de wereldhit 'Summerjam' presenteert vandaag op een miljonairsbeurs in Londen een revolutionair platform voor liefhebbers van exclusieve auto's. De Antwerpse dj werkte daarvoor een nieuwe website uit die - als alles goed loopt - het "Facebook voor mensen met een passie voor wagens" moet worden.

Dat het project nu al aanslaat, mag blijken uit de wereldwijde interesse. "Ik krijg al telefoons van mensen en bedrijven uit 32 landen die willen samenwerken", aldus Frank Van Herwegen, die nog steeds resident dj in Carré is. Hij kreeg het idee tijdens een rally voor het goede doel in Miami. "Via mijn platform wil ik mensen met een liefde voor exclusieve wagens verbinden. Er zal een soort winkel of garage inzitten waar mensen onderdelen kunnen kopen, een eventkalender en de mogelijkheid tot directe ticketverkoop."

Drie platformen zijn vanaf vandaag online: Porsche People, Ferrari Friends en Lamborghini Lovers. Later zullen ook Bugatti Brothers, Bentley Boys, Mc Laren Mates, Aston Martin Addicts, Rolls Rollers en Maserati Men worden toegevoegd."

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Jos Van Deurzen

    En wat met 'Opel boys'?

Meld een bug