Ga naar de mobiele website
^ Top

Demi Lovato viert vijf jaar zonder alcohol

So grateful. It's been quite the journey. So many ups and downs. So many times I wanted to relapse but sat on my hands and begged God to relieve the obsession. I'm so proud of myself but I couldn't have done it without my higher power (God), my family, friends, and everyone else who supported me. Feeling humbled and joyful today. Thank you guys for sticking by my side and believing in me.
Demi Lovato was woensdag in haar nopjes. De zangeres liet via Instagram weten dat ze inmiddels al 5 jaar geen alcohol meer drinkt.

"Zo dankbaar. Het is me de reis wel geweest. Zoveel ups en downs", schreef Lovato bij de foto van het beroemde twaalfstappenprogramma van de Anonieme Alcoholisten.

"Zo vaak dreigde ik terug te vallen maar dan ging ik op mijn handen zitten en smeekte God me te verlossen van het verlangen. Ik ben zo trots op mezelf", vervolgde de Confident-zangeres die ook haar familie en vrienden bedankte voor de steun.

Lovato spreekt open over haar psychologische problemen en haar diverse verslavingen. In 2010 brak ze haar tour met de Jonas Brothers af en werd opgenomen in een afkickkliniek.

Volgens ingewijden drinkt Lovato inderdaad geen druppel en lukt dat haar onder andere met hulp van haar nieuwe vriend, MMA-vechter Guilherme "Bomba" Vasconcelos.

Met vragen over alcoholisme kan je 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 terecht bij de AA: 03 239 14 15

EPA
Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • dirk van melle

    Ja Renzo, ik applaudiseer daarvoor. Een verslaving, aan eender wat, is iets waar je niet voor kiest! Het overkomt he, het sluipt ongemerkt je leven binnen. Een soort verkeerd lot uit een loterij! Roep nooit dat zoiets je nooit overkomt! Hoop het voor jou Renzo, hoop het echt!

  • Renzo De Hond

    Ik zou in haar plaats pas trots zijn op mezelf als ik nooit verslaafd was geweest aan alcohol in de eerste plaats. Altijd eerst verslaafd worden of het verkeerde pad bewandelen om daarna trots te zijn dat je de situatie hebt rechtgetrokken? De omgekeerde wereld. En dan zijn er nog mensen die daarvoor applaudiseren ook.

  • dirk van melle

    Goed kind! Respect! Je krijgt er veel voor in de plaats!

Meld een bug