Bekijk hier exclusief de nieuwe clip van De Romeo's

Na vijf succesvolle edities van Het Zingpaleis in de Ethias Arena te Hasselt, hebben De Romeo's de deuren daar dichtgetrokken en slaan ze op vrijdag 31 oktober 2014 hun tenten op in de Lotto Arena te Antwerpen voor de eerste editie van Het Feestival Van De Romeo's. Op dinsdag 20 augustus namen De Romeo's de clip op voor hun themasingle 'Welkom Op Ons Feestival', en omringd door heel wat figuranten werd er quasi letterlijk verhuisd. U ziet de clip hier voor het eerst.

"We hebben voor een feestelijke verhuisclip gekozen als ondersteuning van onze themasingle 'Welkom Op Ons Feestival', die we uiteraard gaan brengen tijdens de eerste editie van ons Feestival in de Lotto Arena. Tussen de verhuisdozen zijn we de clip gaan draaien en we hebben ons kostelijk geamuseerd", zegt Chris Van Tongelen.

"Na vijf mooie jaren in Hasselt en vijf fijne edities van Het Zingpaleis vonden we dat de tijd was aangebroken voor iets nieuws. We verhuizen letterlijk onze infrastructuur naar Antwerpen, maar we gaan daar ook voor een onvoorstelbaar groot meezingfeest zorgen dat bestaat uit veel plezier en ambiance", zegt Gunther Levi.

Het Feestival Van De Romeo's op 31 oktober 2014 in de Lotto Arena te Antwerpen. Tickets via 070 345 345 of www.teleticketservice.com.