14-jarige Liv bezorgt Music For Life kippenvel

De 14-jarige Liv zag u een paar weken geleden al eens opduiken, nadat ze een zangwedstrijd op Studio Brussel won. Het meisje deed vandaag haar bloedmooie cover van 'Budapest' nog eens over op Music For Life, speciaal voor haar zieke opa.  Ze bezorgde het hele terrein kippenvel.

Toen Liv begin december een gesigneerde gitaar van George Ezra won met haar cover van zijn nummer 'Budapest', was het een overwinning in mineur. Een paar dagen eerder kreeg haar opa immers te horen dat hij aan een terminale vorm van kanker lijdt, en niet zo lang meer te leven heeft. Toch maakte ze met haar overwinning haar opa enorm trots.

Oma Vera vertelde het verhaal aan Sams telefoon op het terrein van Music For Life. "Dat heeft hem toen erg gepakt en het was een ongelofelijke opsteker. Een echt lichtpuntje na het slechte nieuws", klonk het. Intussen is Livs opa snel achteruitgegaan. "Hij kan alleen nog maar liggen en tv kijken. Hij volgt Music For Life al de hele week, en ik denk dat het nummer van Liv hem opnieuw veel deugd zal doen", vertelt Vera, terwijl ze de plaat aanvraagt.

Sam doet echter nog beter: hij haalde Liv naar Boom en vroeg haar om haar cover nogmaals live te brengen, speciaal voor haar zieke opa. En dat was opnieuw prachtig.