Ga naar de mobiele website
^ Top

13.500 Qmusic-luisteraars gaan uit hun dak op Gers Pardoel

Qmusic
Het Q-Beach House is in Oostende geopend en dat betekent heel wat concerten met straffe artiesten. Vandaag gaf Gers Pardoel de aftrap aan het podium van de Lifeguard Tower.

Maar liefst 13.500 Qmusic-luisteraars zongen op het strand van Oostende bij zonsondergang luidkeels mee met de populaire nummers van de Nederlandse rapper. Hij bracht er live enkele van zijn grootste hits zoals onder andere 'Ik Neem Je Mee' en 'Louise'. Ook zijn succesvolle cover 'Boeng' uit het VTM-programma Liefde voor Muziek ontbrak niet in zijn repertoire. Als kers op de taart dook hij ook letterlijk het publiek in.

Wie er niet bij kon zijn of het optreden van Gers nog eens wil herbeleven, kan op vrijdag 28 juli afstemmen op Q2 waar het optreden integraal opnieuw zal uitgezonden worden. Op 17 maart 2018 is de rapper ook te bewonderen in de Lotto Arena.

De hele zomer lang zendt Qmusic live uit vanuit de Lifeguard Tower op het Q-Beach House in Oostende. De Qmusic-dj's zorgen voor de nodige sfeer en een flinke dosis muziek met een zomerse playlist. Daarnaast staat er ook heel wat livemuziek op het programma.

Qmusic
Qmusic
Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Tom Van Calster

    Waauw, die dook echt het publiek in of wat? Dat heb ik nu nog nooit gezien se. Misschien moeten we er een term voor uitvinden. Podiumduiken of zoiets!

Meld een bug