Ga naar de mobiele website
^ Top

10.000 gegadigden voor 400 tickets: verjaardagsfeest 'Discobaar A Moeder' op halve minuut uitverkocht

RV
Met meer dan 10.000 waren ze, de mensen die vanmiddag stipt om 12u hadden ingelogd om een kaartje te kopen voor het verjaardagsfeest van '15 jaar Discobaar A Moeder' in Antwerpen. De 400 beschikbare kaartjes voor het feest in zaal Plein Publiek op 7 oktober waren op 30 seconden de deur uit.

"We wilden een klein verjaardagsfeestje geven, zo eentje met niet té veel volk en plaats genoeg om te dansen", aldus dj's Schele en Ras op Facebook. "Zo nog eens gezellig en overzichtelijk. Plein Publiek leek ons de ideale locatie. Maar wat blijkt: jullie waren zooooooooooo enthousiast! We voelen ons vereerd, maar het is ook lastig dat er zo veel volk is dat we niet gelukkig kunnen maken met een kaartje". Het duo gaat de komende dagen nadenken over een oplossing of een manier om het feestje later nog eens te kunnen overdoen.

Discobaar A Moeder

Lieve mensen allemaal, Hier een woordje uitleg. Omdat dat wel gepast is, lijkt ons. We hebben het wat onderschat vrezen we... Sorry. We wilden een klein verjaardagsfeestje geven, zo eentje met niet té...

Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • danny Verheyen

    Heb geel tickets.....doe het in de lotto arena of sportpaleis in Antwerpen aub.

  • Joeri Willems

    Patrick !!! Jaloezie !! Kleine blijter

  • Patrick Massagé

    Bewust indruk geven dat je super populair bent door in belachelijk kleine zaal te staan. Nu stoefen dat ze op zo korte tijd uitverkocht zijn, maar hadden ze iets in Spotpaleis georganiseerd dan was het nog maar half gevuld... Ik kan morgen ook feestje geven in mijne living en dan zeggen dat het op amper halve minuut uitverkocht was, want meer dan dat is het niet! Wat een opgeklopt gedoe voor een minifeestje..

Meld een bug