Paul McCartney en Ringo Starr moeten aliens lokken

GETTY
Paul McCartney en Ringo Starr zijn uitgenodigd om samen op te treden op 'Alien Woodstock'. Dat festival wordt door UFO-expert Michael Luckman gepland in Malibu en de bedoeling is buitenaardse wezens te lokken.

Luckman, voorzitter van het New York Center for Extraterrestrial Research, heeft immers een theorietje. Volgens hem zit vlak voor de kust van Malibu een onderzeese basis van aliens. Hij wil een reeks popsterren die in buitenaards leven geloven zo ver krijgen dat ze de aliens uit hun onderzees hol lokken.

Naast Paul en Ringo wil Luckman ook Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, hun zoon Sean Lennon en Dahni Harrison, de zoon van wijlen George Harrison voor zijn kar spannen.

Rihanna, Robbie Williams, Mick Jagger
Voorts aast Luckman op bekende alien-believers als Rihanna, Robbie Williams, Mick Jagger, David Bowie, Alicia Keys, Sting, Debbie Harry van Blondie, Matt Bellamy van Muse en gitaarlegende Joe Satriani.

Die laatste schreef het nummer 'Surfing with the Alien', en Luckman wil daarvan het themalied van zijn festival maken.

Luckman heeft het allemaal al gepland: hij wil luidspreker en lasers onder water inzetten om contact te leggen met de aliens. Tijdens het festival wil hij een vloot boten sturen naar de plek waar hij vermoedt dat de aliens zich schuilhouden. Hij hoopt, dat voelde u al aankomen, dat hij daar zijn buitenaardse vrienden zal kunnen verwelkomen. Om hen vervolgens een inkombandje voor het festival om de veel te smalle polsen te doen.

Expeditie
Luckman wil ook een expeditie op poten zetten om op zoek te gaan naar de onderwateraliens. Hij wil dat Shirley MacLaine, Russell Crowe, Steven Spielberg en William Shatner met hem meegaan. De man wist al verscheidene geldschieters te strikken voor zijn maffe onderneming.