Muziek van Yasmine nu ook opnieuw in Ultratop

Photonews
Het was deze week tien jaar geleden dat Yasmine overleed, en dat werd herdacht met een druk bekeken documentaire op Eén. Dat zorgde er ook voor dat de muziek van de zangeres even herleefde: nadat haar nummers in de iTunes-lijst opdoken, staan ze nu ook opnieuw in de Ultratop.

Het gaat meer bepaald om het verzamelalbum ‘Liefde en Liedjes’, die deze week op positie 21 van de albumlijst staat. Daarnaast duiken ook de nummers ‘Diep In Mij’ en ‘Porselein’ opnieuw op - respectievelijk op positie 12 en 27 - van de back catalogue-lijst. Dat is de lijst voor muziek die niet onlangs uitgebracht werd.

Eerder deze week was de muziek van Yasmine al te zien in de Belgische lijst van de meest gedownloade nummers op iTunes, de muziekwinkel van Apple. Haar nummer ‘Diep In Mij’ stond plots op plaats 15, ‘Porselein’ op plaats 18. Iets lager stond we haar samenwerking met Frank Boeyen, ‘Suzanne’. Ook ‘Meisjes Aan De Macht’ (61) en ‘Ik Was Zo Graag Bij Jou Gebleven’ (97) staan momenteel in de top 100.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • robrecht Peeters

    Toen Polen in 2004 de EU vervoegde organiseerde het land op de Brussels Grote Markt een groots muzikaal feest met vele Poolse vedetten en zelfs CD's uitdeelde met muziek van de optredende artiesten. Dit evenement werd gepresenteerd door een Poolse presentator en Yasmine die zich aardig uit de slag trok in het Pools te oordelen naar de conversatie tussen beiden.Raar dat hier ten lande nooit belicht werd mijn dunken.