Muziek van Yasmine duikt op in iTunes Top 200

VRT
Gisteren was het dag op dag tien jaar geleden dat Hilde Rens - ons beter bekend als zangeres Yasmine - uit het leven stapte. Er werd dan ook veel aandacht besteed aan de onfortuinlijke artieste, onder meer met een documentaire op Eén. En die lijkt nu ook zijn invloed te hebben op de verkoop van haar muziek.

De muziek van Yasmine dook gisteren op in de Belgische lijst van de meest gedownloade nummers op iTunes, de muziekwinkel van Apple. Haar nummer ‘Diep In Mij’ stond plots op plaats 15, ‘Porselein’ op plaats 18. Iets lager vinden we haar samenwerking met Frank Boeyen, ‘Suzanne’. Ook ‘Meisjes Aan De Macht’ (61) en ‘Ik Was Zo Graag Bij Jou Gebleven’ (97) staan momenteel in de top 100.

Opvallend: gisteren was het ook tien jaar geleden dat Michael Jackson overleed, maar van hem staat er geen enkel nummer in de Top 100 van de Belgische iTunes-lijst. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jef Lois

    Vraag me af waarom hier nu zo een aandacht aan gegeven word dergelijke gevallen zijn er dagelijks en daar kraait geen haan naar wazrom dan hier wel omdat het een zangeres was?

  • COTTENS DOMINIEK

    Wereldschokkend !!! Dat gebeurt regelmatig hé, als men bvb. Grease, Officer and Gentleman, enz... speelt wordt de muziek ook voor enkele dagen wat meer gedownload. En Yasmine kan bijlange niet tippen aan Michael Jackson qua verkoop.