Michael Bublé denkt eraan te stoppen met zingen

Michael Bublé
ANP Kippa Michael Bublé
Michael Bublé (43) heeft in een interview laten doorschemeren dat hij misschien wil stoppen als muzikant. Sinds de ziekte van zijn zoontje Noah, bij wie in 2016 kanker werd geconstateerd, zou hij zich graag terugtrekken uit de spotlights.

De ziekte van de inmiddels vijfjarige Noah heeft enorme impact gehad op hem en zijn vrouw Luisana Lopilato. Het heeft hem doen beseffen dat er belangrijker dingen in het leven zijn dan roem. "Mijn kijk op de wereld en het leven is veranderd", vertelt hij in een interview met Daily Mail over de tijd na de diagnose. "Ik heb er geen zin meer in. Al dat narcisme van beroemdheden." Bublé zegt daarom te willen stoppen met muziek maken. "Dit is mijn laatste interview, ik ga met pensioen. Ik heb het perfecte album gemaakt en nu kan ik op het hoogtepunt stoppen."

Met Noah gaat het inmiddels stukken beter. De afgelopen tijd werkte Bublé aan zijn, wellicht laatste, album. Love komt 16 november uit.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Ruud Hendriks : belachelijk opmerking dit zegt genoeg over u ....!

  • Ruud Hendriks

    Eindelijk