Meer nieuwe muziek Stromae in aantocht

Stromae
EPA Stromae
Stromae heeft muziek maken en optreden niet gemist, maar gaat binnenkort wel weer nieuwe muziek uitbrengen. Dat vertelt de Belgische zanger in een interview met Humberto Tan, dat donderdagavond te zien zal zijn in RTL Late Night.

Afgelopen vrijdag bracht de 33-jarige artiest voor het eerst in bijna vijf jaar tijd weer een nieuw nummer uit, genaamd Défiler. Het is de soundtrack van Stromae's eerste catwalkshow Capsule n°5, de vijfde collectie van het modelabel Mosaert dat hij samen met zijn vrouw Coralie Barbier opzette.

Naast zijn bezigheden op het gebied van muziek en mode werkt Paul Van Haver, zoals Stromae echt heet, ook aan een film. Daarnaast wordt het straks ook drukker in huis, in de zomer verwachten Stromae en zijn vrouw Coralie hun eerste kindje.

Na het ongekende succes van zijn laatste album Racine Carrée stapte Stromae een tijd uit de schijnwerpers. Hij gaf weinig interviews, maar als hij in de media verscheen, stelde hij dat hij mogelijk nooit meer een comeback zou maken. Met het nummer dat afgelopen week uitkwam en de aankondiging dat er meer nieuwe muziek aankomt, lijkt de comeback wel in de maak.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.