Manou Kersting maakt zijn musicaldebuut in ‘Daens’

Manou Kersting (links), Peter Thyssen, Jan Schepens en Fabrice Pillet.
Studio 100 Manou Kersting (links), Peter Thyssen, Jan Schepens en Fabrice Pillet.
Studio 100 heeft de volledige cast van de musical 'Daens' voorgesteld. Elf jaar na de vorige editie zal de show in 2020 opnieuw opgevoerd worden. Zoals bekend zal Peter Van de Velde als priester Adolf Daens de titelrol op zich nemen. Jan Schepens wordt zijn broer, Pieter Daens. 

Jo De Meyere zal bisschop Stillemans vertolken. Free Souffriau keert terug als Nette Scholiers, net als haar tegenspeler Jelle Cleymans, die weer in de huid van Jan De Meeter kruipt. Manou Kersting maakt in 'Daens' zijn musicaldebuut als Schmitt. Peter Thyssen zal de rol van Ponnet op zich nemen, Fabrice Pillet wordt opnieuw Charles Woeste. 

'Daens' zal vanaf 22 februari te zien zijn in het Studio 100 Pop-uptheater in Puurs. Er zijn al 40.000 tickets de deur uit.

Peter Van de Velde heeft de hoofdrol beet.
Studio 100 Peter Van de Velde heeft de hoofdrol beet.
Free Souffriau in de heftigste scène van de musical.
Studio 100 Free Souffriau in de heftigste scène van de musical.
Studio1001 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • guido vermeyen

    Een Antwerpstalige pastoor Daens, heel geloofwaardig.