Makers 'Bond'-film azen op Sam Smith

Sam Smith
EPA Sam Smith
De producenten van de komende 'James Bond'-film hopen Sam Smith weer te strikken voor het titelnummer van de film. De zanger zelf zou daar echter niet om staan te springen.

Een ingewijde laat aan New York Daily News weten dat de makers er veel aan gelegen is de recente muzikale successen van de filmreeks voort te zetten. Zowel het nummer dat Adele zong voor 'Skyfall' in 2012 als Sams vorige 'Bond'-liedje, voor 'Spectre' uit 2015, won een Oscar voor beste film. Sam scoorde daarnaast ook een nummer 1-hit met 'The Writing's On The Wall', iets dat al dertig jaar niet was gebeurd met een 'Bond'-nummer.

De bron weet echter te melden dat Sam de 'Bond'-klus altijd als eenmalig heeft gezien. Als hij toch overstag gaat, is hij de eerste man die twee keer de titelsong van een 'Bond'-film mag verzorgen. Alleen Shirley Bassey deed dat al eens eerder.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.