Madonna zegt opnieuw concert af: “Ik moet naar mijn lichaam luisteren”

Madonna heeft opnieuw een concert moet afzeggen
REUTERS Madonna heeft opnieuw een concert moet afzeggen
De Amerikaanse popzangeres Madonna (61) heeft het eerste van vijftien in Londen voorziene concerten geschrapt, dagen na ook in Lissabon haar kat te hebben gestuurd. Dat meldt Belga. 

Wie een ticket had voor de show van maandag in het Palladium Theatre in de Britse hoofdstad kreeg een sms dat het spektakel in het kader van de Madame X-tournee was afgelast. Concertorganisator Ticketmaster verzekerde terugbetaling. De duurste tickets kostten meerdere honderden ponden. Het eeuwenoude theater in Londen biedt plaats aan 2.300 mensen.

“Op medisch advies is mij aanbevolen een paar dagen te rusten”, klonk het in een mededeling van Madonna. “Zoals jullie allemaal weten heb ik blessures die mij sinds het begin van deze tournee plagen. Maar ik moet steeds naar mijn lichaam luisteren en mijn gezondheid op de eerste plaats zetten.”

De volgende show is voor woensdag voorzien. Er komen dan nog dertien shows tot 16 februari. Nadien zijn veertien shows in Parijs gepland.

Vorige week zegde de 61-jarige “Queen of Pop” ook optredens in Lissabon af, één ervan drie kwartier voor aanvang. Op Instagram schreef ze dat ze “moet luisteren naar mijn lichaam en rusten.” Haar Portugese tourpromotor verontschuldigde zich ten opzichte van de fans, en zei dat de popster nog steeds te maken had met “pijn van haar blijvende letsels.” Ook tijdens het Amerikaanse luik van haar tournee moest de zangeres door “overweldigende pijn” shows laten vallen. Het ging om knieproblemen.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Morgan Schelstraete

  Goed uitrusten! Naar je lichaam luisteren!

 • Mi Janssens

  Ze heeft groot gelijk verzorg jezelf # take care of yourself# loveryourself # take your time endan an je er weer vollenbak tegenaan ! Top !

 • Erik De Muynck

  Tand des tijds voor iedereen.

 • Theo Striem

  De verassingen van ouder worden is dat er elke dag iets is en de meeste zijn niet altijd leuk We zijn even oud ik weet waar ik over praat

 • Jaak Casteleyn

  Ja, oud worden en dan beginnen de kwaaltjes, men mag al blij zijn als het daarbij blijft.