Luka (17) brengt haar eerste plaat met Hooverphonic uit: "Ik moet nog naar school, maar mijn hoofd staat al op een cd-hoes"

Carl Rottiers
Al een half jaar is Luka Cruysberghs zangeres bij Hooverphonic, tijd voor 'haar' eerste album: 'Looking For Stars'. Een droom die uitkomt voor de jonge zangeres, maar allesbehalve evident voor een 17-jarige. "Ik moet nog naar school, maar mijn kop staat al op een cd-hoes: onwerkelijk."

De albumtitel 'Looking For Stars' doet misschien iets anders vermoeden, maar Alex heeft zijn ster al lang gevonden. Heel toevallig tijdens 'The Voice' vorig jaar. "Da's het mooie aan het leven", zegt hij. "Plots kom je iemand tegen die supergetalenteerd is. Luka is een fantastische zangeres, waarmee de toekomst van Hooverphonic roze kleurt. Het is zelfs magisch wat ze doet." En ze heeft dan ook nog eens ballen aan haar lijf. Ze heeft zelfs mee de songkeuze van het album bepaald, want volgens haar was de ervaren Alex niet echt zo vernieuwend - misschien zelfs een beetje oubollig - bezig. "Tja, ik ben gewoon heel rechtuit, altijd al geweest. Als ze mijn mening vragen, geef ik die ook, hé", lacht de tiener.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Victor Ypres

  Al dat gezaag over die foto. Perfect mogelijk dat het gewoon een afgedankte spoorlijn is, want is duidelijk niet in Belgie getrokken.

 • gerda heyndrickx

  Arm kind !!!

 • Donald Borremans

  't is je gegund meisje, wel opletten waar je poseert !

 • Claudia Vermandel

  Leuk toch dromen, streefdoelen die uitkomen. Geniet ervan meid !

 • Yvan Lindekens

  De zangeressen van Hooverphonic is doorgaans geen lange loopbaan bij de groep vergund.Men kan het hier beter hebben over de zoveelste zangeres ad interim...