Lotti heeft al na 3 dagen gouden plaat beet

VIER
Zijn album is nog maar een paar dagen oud, en toch mocht Helmut Lotti (48) gisteren al een gouden plaat in ontvangst nemen. Dat betekent dat er van 'Soul Classics in Symphony' al 20.000 exemplaren over de toonbank gingen. 

Helmut kwam het nieuws te weten op de boot van 'Gert Late Night', waar hij deze week verblijft. Gastheren James Cooke en Gert Verhulst organiseerden speciaal voor de zanger een verrassingsfeestje na de uitzending, waar ze de gouden plaat aan hem overhandigden. Lotti wist van niets en stond perplex dat zijn album nu al goed is voor goud in België.

Om het succes van de plaat te vieren, zal Lotti ook een exclusieve showcase geven op 23 en 24 oktober in Lint, die ook opgenomen zal worden voor tv. 

Wie daar graag bij wil zijn, kan hier tickets boeken.

Gert Verhulst overhandigt de gouden plaat aan Helmut Lotti.
VIER Gert Verhulst overhandigt de gouden plaat aan Helmut Lotti.
VIER
VIER
In deze spiegeltent zal de exclusieve showcase van Helmut Lotti worden opgenomen.
RV In deze spiegeltent zal de exclusieve showcase van Helmut Lotti worden opgenomen.
RV3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Viaene Philippe

    Topartiest dikke duim Helmut Lotti ,respect man dik respect.

  • BART SERNEELS

    Het is ook een van zijn beste platen

  • Roger Deprez

    Fijn voor hen, maar voor een fatsoenlijke plaats in Hasselt moet men wel 77 euro betalen per persoon. IK laat dat aan mij voorbij gaan aan die prijs.