Lil'Kleine niet vies van wat controverse: "Rij veilig, kinderen"

D R I V E S A F E K I D S

Een foto die is geplaatst door Lil Kleine (@lilkleine) op

In een peperdure Bugatti, met een kostbare fles champagne Dom Perignon en een telefoon in zijn handen deelt Lil'Kleine vandaag een opvallende boodschap op Instagram: "Rij veilig, kinderen." Tot grote verbazing van meerdere fans.

Normaal gesproken zwijmelen fans van de rapper, echte naam Jorik Scholten, weg bij foto's waarop hij zijn luxueuze levensstijl deelt. Op de foto van vandaag is te zien hoe Lil'Kleine aan de bestuurderskant van de auto onderuit gezakt zit. In zijn rechterhand heeft hij de kostbare fles champagne, in zijn linkerhand zijn iPhone.
 
Maar de boodschap van Lil'Kleine valt niet in goede aarde bij al zijn volgers. Hoewel het bericht hoogstwaarschijnlijk satirisch is bedoeld, zijn de reacties niet mis. "Ik weet dat je dit waarschijnlijk niet leest en dit is geen schreeuw om aandacht, maar ik zie dit en mijn vader is gisteren verongelukt met de auto", reageert een emotionele volger. Iemand anders: "Je zegt 'drive safe' maar houdt alcoholische drank in je handen vast" en "Zei hij met een fles in zijn hand en telefoon in zijn andere hand", gevolgd door een verwarde emoticon.

Toch blijkt een groot deel van zijn enorme fanbase het niet te deren dat de 23-jarige Amsterdammer op deze manier het voorbeeld geeft aan de jeugd. Zijn volgers hebben zelfs meer oog voor de gouden Rolex om zijn pols en de bolide van een miljoen euro. "Je gaat zo dik!" en "Wow,  zo trots op wat je voor elkaar hebt gekregen", luiden de reacties.

Lil'Kleine showt zijn MTV European Music-award, begin november in de wacht gesleept.
EPA Lil'Kleine showt zijn MTV European Music-award, begin november in de wacht gesleept.16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kevin Groenwals

  Zieligaard ! Daar moeten juist geen voorbeeld aan stellen.

 • Thierry De Gang

  Nog juist een peuk in zijn mond en 't is compleet. Dit nog in een bently, dat zijn tanks als het ware. Goed voor een gegarandeerde succesvolle vluchtmisdrijf

 • Johnny De Sutter

  Ordinair manneke, altijd al gevonden.

 • Eida Lam

  Belachelijke kleuter

 • Rene Devrieze

  Jammer dat zulk gepeupel aandacht krijgt.