Lil Kleine komt met coronaconcerten: dineren en dansen op 1,5 meter afstand

Rapper Lil Kleine.
ANP Kippa Rapper Lil Kleine.
Rapper Lil Kleine (25) heeft een manier gevonden om op te treden en tegelijkertijd rekening te houden met de geldende regels. Van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni gaat hij elke avond een Dinner & Dance-evenement in de Amsterdamse Club Nova organiseren onder de naam ‘The Copacabana’. De Nederlandse rapper geeft dan een concert voor 30 gasten die er dineren. 

Er kunnen enkel arrangementen voor 4 of 5 personen gereserveerd worden, geen individuele tickets. De prijzen voor zo'n arrangement liggen rond de 500 euro, maar daarvoor krijgen de bezoekers wel een 4-gangen diner, drank en de garantie dat de rapper op minimaal 1,5 meter afstand blijft. 

Lil Kleine heeft voor het nieuwe concept de handen ineengeslagen met evenementenorganisator E&A Events en managementbureau Namam. Als het event in Club Nova aanslaat hebben de partners de intentie het concept in de nabije toekomst op meerdere locaties te brengen.

Geïnteresseerden met een minimale leeftijd van 18 jaar kunnen reserveren via de website www.thecopacabana.nl. De deuren gaan open om 20.00 uur, terwijl de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. ‘The Copacabana’ gaat om 01.00 uur dicht. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.