Lauryn Hill verontschuldigt zich op Twitter voor wanprestaties in Parijs en Brussel

Lauryn Hill heeft zich op Twitter verontschuldigd voor haar wanprestaties in Parijs en Brussel.
EPA Lauryn Hill heeft zich op Twitter verontschuldigd voor haar wanprestaties in Parijs en Brussel.
Lauryn Hill (43) heeft op Twitter haar excuses aangeboden voor de slechte concerten die ze gaf in Brussel en Parijs. “We werken volop aan het wegwerken van de probleempjes die ons parten spelen”, schrijft de zangeres op het sociale netwerk.

De zangeres, die vroeger bij ‘The Fugees’ speelde, bood haar verontschuldigingen aan nadat ze met 2,5 uur vertraging aan haar optreden in Parijs begon. Ook in Brussel startte ze een uur te laat met haar concert. In Vorst Nationaal gaf ze er vervolgens na amper 45 minuten al de brui aan, maar enige tijd later keerde ze wel terug op het podium om de show verder te zetten. Heel wat fans waren ondertussen echter al naar huis vertrokken.

(lees verder onder de tweet)

“Liefste Brussel en Parijs, we verontschuldigen ons voor de late start van de optredens. We werken volop aan het wegwerken van de probleempjes die ons parten spelen bij de overbrenging van onze productie naar Europa, met de uurverschillen en met de andere sluitingsuren”, schrijft ze nu.

“Met veel dankbaarheid treed ik op met een album dat heel veel heeft betekend voor zoveel mensen”, vervolgt Lauryn Hill op Twitter. “Elke dag proberen we iets te brengen dat echt uit het hart komt. Bedankt dat jullie naar mijn concerten komen, bedankt voor jullie geduld, steun en begrip. We zijn enthousiast over deze Europese tournee en kijken uit naar de show van morgen”.

Lauryn Hill tijdens een optreden.
EPA Lauryn Hill tijdens een optreden.

De concerten naar aanleiding van de 20ste verjaardag van haar destijds baanbrekende rap-album ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ zijn dus voor vele Europese fans uitgedraaid op een zware ontgoocheling. Velen onder hen hebben intussen via sociale media opgeroepen om haar concertreeks te boycotten. Verschillende mensen vroegen op die media ook de terugbetaling van hun ticket aan de organisatoren.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc van cauter

  Bedankt om uw mond te houden en zwijg als je niet kunt zingen

 • Chris Baetens

  Leer misschien eens een gitaar bespelen, dan moet je je gebrek aan talent niet verdoezelen met allerlei oppervlakkige acts.

 • Leopold Vanhoof

  Praat voor de vaak, vijgen na Pasen, begint nu te denken aan de financiële consequenties.

 • Gert Maes

  Misschien iets vroeger uit haar nest komen of op tijd ontnuchteren. Het zijn altijd dezelfde artiesten die met excuses moeten komen terwijl anderen er geen moeite mee hebben om drie keer of meer per week een setlist van enkele uren te spelen.

 • Gerrit Caluwaert

  Betaal ons liever terug... Met uw excuses smeer ik geen boterhammen hoor.