Lauryn Hill laat publiek twee uur op zich wachten in Vorst en geeft er na drie kwartier de brui aan

Lauryn Hill
EPA Lauryn Hill
Een hoop teleurgestelde fans. Dat laat Lauryn Hill achter na haar korte passage gisteravond in Vorst Nationaal. De hiphopzangeres verscheen meer dan twee uur te laat op het podium. Na ruim drie kwartier gaf ze er vervolgens alweer de brui aan. Veel fans dachten dat het concert afgelopen was en vertrokken, maar Hill herpakte zich en keerde uiteindelijk toch terug om haar set af te werken.

Lauryn Hill moest normaal gezien om 20 uur haar show aanvangen. Maar om 22 uur stonden het publiek nog steeds te wachten. Fans uitten hun teleurstelling op Twitter.

Uiteindelijk verscheen Hill op het podium, maar na een set van ongeveer 50 minuten - inclusief bisnummers -  hield ze het alweer voor bekeken. Veel fans dachten dat de show afgelopen was en keerden teleurgesteld terug naar huis. 

Maar voor wie bleef wachten op de terugkeer van La Hill, werd het geduld uiteindelijk beloond. Na een lange break keerde de zangeres terug om haar set af te werken. En volgens de reactie op de Facebookpagina van het evenement, blijkt het nog de moeite geweest te zijn.

Een groot aantal fans heeft de tweede helft van de show echter gemist. Op Twitter en Facebook regent het misnoegde reacties.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hans Engelen

  Zo grappig dat mensen dat soort gedrag nog ver-excuseren ook. Ach ja 't is jullie geld en tijd. Als je het niet erg vind dat er met 'uw voeten gespeeld' wordt verdient ge het ook om zo te kijken gezet te worden.

 • Lieve Geyter

  Niemand weet wat er achter de coulissen afspeelt vooraleer hier iedereen Lauryn aanvalt, je moest zelf slecht nieuws krijgen en daarna nog optreden eens zien of jullie dat kunnen! Ze is terug gekomen das wat telt, als echt fan wacht je gewoon.

 • Leopold Vanhoof

  Er moest geen kat niet meer gaan kijken, ze verdient dat gewoon niet.

 • Liliane Depauw

  Gewoon geen fan meer van zijn en dan zeker niet naar concerten gaan, dat is geen persoon die dankbaar is aan haar fans, zonder fans

 • Rik Duyvejonck

  Geld terugvragen aan de organisator! De tijd is weg dat die pipos mogen doen wat ze willen! Het leven is veel te duurgeworden om onnozelheden uittelaten halen.