Laura Tesoro lokt 8.000 fans naar Q-Beach House

Qmusic
Afgelopen vrijdag werd haar optreden uitgesteld door stormweer, maar gisteravond gaf Laura Tesoro dan toch haar Sunset Concert in het Q-Beach House. Meer dan 8.000 mensen zakten af naar het strand van Oostende. 

Behalve 'What's the Pressure', waarmee het allemaal begon, bracht de zangeres ook haar nieuwe single 'Up' en enkele covers uit 'Liefde voor muziek'. "Nooit eerder gaf ik een optreden met zo'n mooi uitzicht", riep ze het publiek toe. Voor Qmusic-luisteraar Samantha (21) werd het een heel speciale avond: zij werd door Laura op het podium gevraagd, waar haar vriend Nick (24) haar ten huwelijk vroeg. Samantha is een grote fan van de zangeres, een betere plek voor een huwelijksaanzoek was er dus niet.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.