Laatste foto's van fans tonen stralende Avicii

Instagram/Kelly Lee Brock
Amper zes dagen voor de Zweedse top-dj Avicii dood werd aangetroffen in zijn huis in Muscat, de hoofdstad van Oman, had een vrouwelijke fan hem nog weten te strikken voor een foto. Haar verjaardagsweekend in het Omaanse vakantieresort Muscat Hills Resort eindigde in schoonheid toen ze met een vrolijke Tim Bergling, beter bekend als Avicii, op de foto mocht. 

"Ik ben erin geslaagd een foto te nemen met Avicii gisterennacht. Wat een einde aan mijn verjaardagsweekend", schreef Kelly Lee Brock trots bij de foto die ze op Instagram plaatste. 

Naar aanleiding van het droeve nieuws van zijn plotse dood plaatste ze vrijdag nog een andere foto waarop de dj te zien is met een stralende lach. "RIP Avicii. Ik kan niet geloven dat ik je amper 6 dagen geleden mocht ontmoeten. Veel te jong om heen te gaan 😢", schrijft Brock en laat ook via haar hashtags weten dat ze van het nieuws erg is aangedaan. "Heel droeve tijden", zegt ze. 

Ook het hotel Muscat Hills Resort plaatste drie dagen geleden foto's van Bergling met naast Kelly Lee Brock ook andere fans. Ze bedankten Avicii voor zijn bezoek aan het resort: "Bedankt om te komen, Avicii! We hopen dat je een fantastische tijd hebt gehad!"

De precieze omstandigheden van zijn dood zijn nog onbekend. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elke Celis

  Ja sorry maar hier slaat de redactie de val toch volledig mis. 't Wil niet zeggen dat je "straalt" gewoon omdat je lacht eh. Hij zwemt in zn kleding, ziet er vaal uit en is vooral erg, erg mager... R. I. P. Tim, jammer dat je niet verder mocht groeien.

 • Jenne Vergeer

  Zo stralend ziet hij toch niet uit en dat voor iemand van 28.

 • johan ruell

  stralend? Een skelet ja.

 • jos indigne

  Die pancreasontsteking is heel gevaarlijk ,soms dodelijk

 • Verstraeten Dirk

  spijtig maar zo gaan er veel onder door... alleen als je wat naam hebt wordt er aandacht aan gegeven!?