Kinderen Voor Kinderen wordt 40 jaar, en viert dat met grote show

Kinderen Voor Kinderen
LEX VAN LIESHOUT Kinderen Voor Kinderen
Het zangkoor Kinderen Voor Kinderen wordt dit najaar 40 jaar. Dat vieren ze met maar liefst vier grote voorstellingen in de Rotterdamse Ahoy.

Die voorstellingen vinden er vanavond plaats. De groep is al jarenlang bekend, en nummers zoals ‘Op Een Onbewoond Eiland’ en ‘Raar Maar Waar' kunnen zowel jong als oud bekoren. Voor wie geen ticket kon bemachtigen: geen nood, Ketnet zendt alles nog eens uit op 15 november. 

Kinderen Voor Kinderen is een Nederlands kinderkoor dat elk jaar van samenstelling veranderd. Het gaat telkens om kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Elk jaar brengen ze ook een album vol Nederlandstalige kinderliedjes uit, die meestal een educatieve waarde hebben en ook gebruikt kunnen worden in de klas. Tussen oktober en november worden de nieuwe liedjes op tv voorgesteld door BNNVARA. De show wordt dan opgenomen en uitgebracht op DVD. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.