Ken jij alle pasjes van Drake zijn Shiggy-dans?

youtube
Gisteren haalde Drake (31) als eerste artiest ooit meer dan 50 miljard streams op streamingsdiensten wereldwijd. Zijn nieuwe album 'Scorpion' is een schot in de roos, en zijn nummer 'In My Feelings' is alomtegenwoordig door de keke challenge. Maar ken jij alle pasjes? Wij zetten ze even op een rij.

Uit je rijdende auto stappen om er dan vervolgens naast te gaan dansen, raden wij ten stelligste af. Niet alleen is het levensgevaarlijk, maar je kan er ook boetes tot 350 euro voor krijgen. Dat wil echter  niet zeggen dat je het dansje, ook wel #DoTheShiggy genoemd, niet ergens anders kan uitvoeren.

Komiek Shiggy, die de pasjes creëerde, legt op YouTube zelf uit hoe het precies moet. Hij zegt er wel meteen bij dat het allemaal niet zo perfect hoeft te zijn: hoe losser, hoe beter.

1. The Jerk

Hierbij ga je al dansend door de knieën.

YouTube

2. The Heart

Vorm een hartje met je handen.

YouTube

3. We Driving

Je zit in de auto en draait aan je stuur.

YouTube

4. Finger Wave

Laat je afkeuring blijken met één vinger.

YouTube

5. The Side Wave

Duw een denkbeeldig voorbeeld naar de kant. Je mag kiezen dewelke.

YouTube

6. Freestyle!

Laat je helemaal gaan.

YouTube

Ziezo, nu ben je helemaal klaar om je danskunsten tentoon te spreiden op 'In My Feelings'. Toch nog niet helemaal zeker? Hieronder legt Shiggy het nog eens stap voor stap uit.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric debanne

    Heeft ze niet allemaal op een rijtje .... Hoe zielig kunt ge zijn !

  • Gerard Braeckmans

    K3 doet ook van die pasjes, duidelijk nog niet volwassen.